Minilening Ferratum

13 oktober 2021 Uit Door Mini-Krediet-Lening

Saldodipje en Ferratum

ferratum minileningFerratum is een bekende naam in de minilening wereld. Maar sinds 2021 heeft Ferratum zijn activiteiten gestaakt en zijn deze allen overgenomen door Saldodipje.
Ferratum draaide al vele jaren mee en was een zuster onderneming van saldodipje. In het verleden zijn deze zeer groot gepromoot op billboards, tv, radio en internet.
Ook al zijn deze 2 namen zeer bekend, niet veel mensen wisten dat Ferratum onderdeel is van Saldodipje. Het gaat hierbij om hetzelfde bedrijf. Dit verklaard ook waarom op beide websites dezelfde bedragen te leen zijn voor dezelfde vergoedingen.

Einde Ferratum

In 2011 is een nieuwe wet aangenomen waarmee de hoge vergoedingen voor (mini) leningen niet meer toegestaan zijn.
Dit heeft bij enkele minikrediet verstrekkers, en ook Ferratum, er voor gezorgd dat een nieuwe manier van lenen ontstond. Het gratis lenen. Voor een lening van zowel 100, 200 of 500 euro Ferratum werden geen kosten gerekend.

Nu lijkt dit natuurlijk onmogelijk, maar het kon echt. De winst werd namelijk gemaakt op de extra’s die bij een lening geboden werden. Het omzetten van de lening naar een spoedlening, het opsturen van een factuur via de post, het verlengen minilening ferratumvan het leentermijn en nog enkele andere mogelijkheden.

Alleen nog Saldodipje

Bij Saldodipje.nl werd deze nieuwe manier van lenen nog niet ingevoerd. Maar sinds 2021 staan de zaken er anders voor. Saldodipje heeft alle lening activiteiten van Ferratum overgenomen. Ook nog lopende leningen worden afgehandeld door Saldodipje. Wanneer je tegenwoordig naar de website van Ferratum gaat wordt je direct doorverwezen naar Saldodipje.

Wil je meer weten over de werking van Saldodipje en of jij terecht kan voor een van hun twee soorten leningen? Klik dan op een van onderstaande links.

Houdt rekening met een garantstelling. Saldodipje vraagt om een persoonlijke garantsteller, heeft men die niet komen er extra kosten in beeld.
Hoe hoger de afgesloten mini- of pluslening, hoe hoger de kosten voor de garant stelling worden. Vraag een familielid, of zeer goede vriend voor de garantstelling.
Of nog beter; probeer bij hun te lenen. Als je leent bij een familielid bespaar je ook de rente kosten uit.