Cashper MiniKrediet

12 oktober 2021 Uit Door Mini-Krediet-Lening

Cashper minikrediet, minilening

minikrediet cashper

Cashper was, naast de “oude rot” Ferratum, dé grote online aanbieder van minileningen binnen Europa en een onderdeel van Novum Bank Ltd. met een officiële bankvergunning binnen Europa.
Voor de minikredieten van Cashper was een BKR notering geen probleem !

Korte doorlooptijden

Een minilening bij Cashper kon van 50,- euro tot 1000,- euro en werd razendsnel op je bankrekening gestort. De looptijd van zo’n minilening was standaard 15 of 30 dagen. Voor een minilening van 100,- euro voor 15 dagen betaalde je slechts 101,58 euro terug.

Eisen

Om voor een minikrediet van Cashper in aanmerking te komen moest je, net zo als bij alle andere kredietverstrekkers, voldoen aan een aantal eisen zoals:

– Woonachtig zijn in Nederland;
– Leeftijd tussen 21 en 70 jaar;
– Een geldige bankafschrift van de laatste 45 dagen;
– Een loonstrookje van de laatste maand van je baan of pensioen;
– Kopie NL legitimatiebewijs, paspoort, rijbewijs etc.

Meer informatie

Dus wilde je naar eigen wens extra geld kunnen besteden ?, was je bij Cashper aan het juiste adres. minikrediet cashperCash geld, wanneer het jou uitkomt. Wilde je meer weten over eisen en mogelijkheden van het afsluiten van een minilening bij Cashper kon je terecht op hun website.

Om zeker te zijn van een snelle correcte afhandeling van je vrijblijvende minilening aanvraag was je bij Cashper aan het juiste adres.

Cashper: De vriendelijke financier !

Saldodipje

De enige nog in Nederland opererende minikrediet verstrekker is Saldodipje. Als onderdeel van de Multitude groep heeft zij al meer dan 2 miljoen klanten wereldwijd naar tevredenheid mogen helpen.
Ook voor Saldodipje gelden de Nederlandse wetten en berekenen zij de gestelde wettelijke rentebedragen. Saldodipje hanteert een eigen kredietcheck waardoor een negatieve kredietwaardigheid notering geen probleem hoeft te zijn voor het aan vragen van een mini- of pluslening.